en

Partners

Onze partners

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al bijna 80 jaar verrast Berenschot opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. Dit door innovatie te koppelen aan ondernemerschap. Sinds 1962 heeft Berenschot een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel en inmiddels ook vestigingen in het Caribisch gebied en in Afrika. Tevens is Berenschot partner in de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende adviesbureaus. Berenschot is één van de oprichters van Universiteit Twente.

ADP is een wereldwijde leverancier van cloud-based Human Capital Management (HCM) oplossingen die disciplines als HR, payroll, talentmanagement, timemanagement en salarisadministratie verenigen. Op het gebied van outsourcingsdiensten voor bedrijven, analytics en compliance expertise is ADP marktleider. Onze kennis en jarenlange ervaring en geavanceerde technologie hebben ervoor gezorgd dat de functie van HR is getransformeerd van een administratieve naar een strategische.

Compagnon helpt mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Compagnon bemiddelt HR-professionals maar levert ook maatwerk HR-oplossingen voor alle medewerkers in de organisatie. Onze kerncompetenties hierbij zijn: recruitment services (zoals -gedeeltelijke- outsourcing), flex services (het managen van de flexibele schil) en career services (loopbaanadvies en outplacement).

CrossKnowledge biedt een op maat gemaakte, volledig geïntegreerde leeroplossing, die zeer snel geïmplementeerd kan worden. De leeroplossing van CrossKnowledge is compleet: de cutting-edge technologie en world-class content komen samen in een blended omgeving. CrossKnowledge beschikt over de ervaring, vaardigheid en vooruitziende blik om samen met de klant u een innovatieve en effectievere leeroplossing te bouwen. CrossKnowledge, een Wiley merk, bedient meer dan 10 miljoen gebruikers in 130 landen.

Talentsoft is een toonaangevende leverancier van cloud-based talent management software. Sinds de oprichting in 2007, is de organisatie uitgegroeid tot één van Europa’s toonaangevende Software-as-a-Service organisaties met meer dan 4 miljoen gebruikers in 100 landen. Wij bieden softwareoplossingen voor recruitment, talentbeoordeling, mobiliteit, prestaties & competenties, opleiden, beloningsbeleid en strategische personeelsplanning.