en

Programma

Programma

10.15 - 11.00 An inconvenient truth
Hoe gefundeerd zijn beloningsverschillen?
Kilian Wawoe

Hoe zit het met loonverschillen in relatie tot Performance Management? Zijn salarisverhogingen feit- of gewoon gevoelsgebonden?

 

Terwijl HR professionals vaak meer over HR Analytics spreken dan het in praktijk te brengen, heeft Kilian een grondig onderzoek uitgevoerd naar de mechanismen van loonverschillen. Wees voorbereid op zijn openbaring.

 

Aanmelden voor deze masterclass

11.30 - 12.15 Innovatief leiderschap in agile organisaties
Help, mijn organisatie is een oerwoud
Jef Staes

De centrale vraag in workshops en presentaties van Jef Staes is: ‘Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren?”

 

Hij formuleert met zijn unieke woordenschat een antwoord, waarbij de doelstelling steeds het verhogen van de wendbaarheid en het innovatievermogen van medewerkers, teams en organisaties is. Welkom in de wereld van 2D en 3D, van tamme schapen en rode apen!

 

Aanmelden voor deze masterclass

 

12.45 - 13.30 Hoezo de toekomst van HR?
Bent u wel voorbereid op vandaag?
Veronique Bourée

We praten veel over de toekomst van HR, maar hoe ziet HR er nu uit? Volgt u de huidige HR-trends? Of  bent u van mening dat het maar allemaal hypes zijn die weer snel overwaaien.

 

In deze interactieve sessie zal Veronique Bourée samen met u aan de hand van stellingen de huidige stand van HR bepalen en uw positie daarin. Om vandaaruit de uitdagingen van de toekomst aan te pakken.  In deze sessie vindt u samen met andere HR-professionals uw huidige plaats in HR en de wereld daarbuiten. Deze sessie geeft u een aantal belangrijke take away’s om te onderzoeken of uw organisatie klaar is voor de wereld van morgen.

 

Aanmelden voor deze masterclass

14.00 - 14.45 Heeft leren invloed op bedrijfsresultaten?
Het vaststellen van tastbare statistieken voor succes
Jan Rijken

Corporate learning managers staan voor grote uitdagingen als het gaat om het aantonen van de bijdrage van leren aan de organisatie. Het opstellen van een jaarlijks leerrapport verhoogt de zichtbaarheid van L&D-programma’s in uw organisatie.

 

Met geloofwaardige L&D-statistieken kunt u de toegevoegde waarde van uw leer- en ontwikkelingsprogramma vastleggen. Dit helpt bij het visualiseren hoe leren kan bijdragen en waarde kan toevoegen en uw organisatie een concurrentievoordeel geven. Aan de hand van een case study toont Jan Rijken de toegevoegde waarde van het gebruik van HR-analytics aan.

 

Aanmelden voor deze masterclass

15.15 - 16.00 De toekomst van talent in een baanloze maatschappij
Een nieuwe visie op werk
Kevin Wheeler

Hoe werken we over 20 jaar? Hebben we nog een baan of werken we tijdelijk flexibel of worden we op basis van vaardigheden ingehuurd? Volgens Kevin Wheeler zal dit laatste het geval zijn. Deze nieuwe manier van werken is van grote invloed op het wervings- en selectieproces.

 

Werving & selectie in de toekomst zal zich steeds meer richten op netwerken van mensen met bepaalde vaardigheden. Een totaal andere benadering van het selectieproces, dat ook een grote impact zal hebben op het werk van HR en dat van de recruiter. Daarbij is het gebruik van technologie en ICT onontbeerlijk. Kevin Wheeler laat u in zijn presentatie zien hoe u op deze veranderingen kunt anticiperen en hoe het uw dagelijkse werkzaamheden beïnvloedt.

 

Aanmelden voor deze masterclass